logotype

Часовникът е едно от най-старите човешки изобратения. В древността хората се ориентирали по слънцето,  а по-късно изобретили пясъчните часовници. Ръчните часовници в днешния им вариант възникнали през 15 век. От тогава до сега те са неизменен моден аксесоар, символ на изтънченост и вкус.

Кой е тук ?

В момента има 3 посетителя в сайта

АНКЕТА

Колко струваше последния ви часовник?
 
Евтини дамски часовници онлайн до 20 лева
Неделя, 21 Август 2011 21:27

Един от важните критерии, по които си избираме нов часовник е цената. Когато бюджета ни е ограничен винаги на преден план излиза въпроса: от къде да си купя евтин часовник? Когато ни трябва часовник за подарък и сме склонни да платим 20лв. отново си задаваме същия въпрос.

Ако излезнем на шопинг по моловете и по магазините, за да търсим желания продукт до 20лв. ще попаднем на едва няколко модела под 20лв. Ще побаднем и на твърде евтини часовници, продавани в "българския мол" т.нар магазини за 1 левче, но кой би искал да му подарят часовник от "левчето", който виждаме на всяка втора лелка. Ето защо нашия онлайн магазин за часовници предлага богато разнообразие от дамски часовници на цени под 20лв. Евтините дамски часовници, които предлагаме в Novchasovnik.com са не само на достъпни цени, но са и наистина качествени. Ето и няколко наши предложения за дамски часовник до 20лв. наистина ще ви харесат:

 

 

1. Часовник с уникален дизайн, който не можете да видите на всяка ръкак и то само за 18,90 лв.

Този часовник е подходящ както а по-официално облекло, така и за спортно. Няма да бъде необичайно да го носите във фитнес залата или в офиса, той все ще привлече погледите.

 

2. Популярния като часовника на Сиана от "Стъклен дом"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Този часовник стана полярен поради причината, че беше свързан с героинята на Радина Кърджилова от "Стъклен дом" Сиана. Със сигурност младата актриса не знае за такъв часовник и не е имала такъв, но поради неизвестни причини в редица онлайн магазини този часовник се представя едва ли не като част от колекцията на талантливата Радина. Тя от своя страна едва ли би се зарадвала, че часовника и се продава за по-малко от 20лв.

 

3. Цветен силиконов часовник до 20лв

Предлагаме редица силиконови часовници, които са на цени под 20лв. Купете за себе си или подарете на любим човек силиконов часовник.

4. Прозрачен дамски часовник до 20лв.

Това са тъй наречените прозрачни часовници, които също са не цени под 20лв. Наричат се прозрачни, защото освен предния капак задния също е изработен от стъкло, а не от стомана както е при другите часовници.

5. Пластичен дамски часовник CL до 20лв.

 

Предлагаме и евтини пластични часовници до 20лв. Разнообразието от цветове и стилната пластмасова каишка ги прави наистина атрактивни.

Заповядайте в NovChasovnik.com и си закупете един от посочените часовници. Доставяме ги до 24 часа след направена поръчка.